Kutti Story Lyrics in Tamil and English– Master (Tamil Movie) | Thalapathy Vijay

Kutti Story Lyrics – Master (Tamil Movie) | Thalapathy Vijay | Anirudh Ravichander

Kutti Story Lyrics – Master (Tamil Movie) | Thalapathy Vijay | Anirudh Ravichander

Kutti Story Lyrics from Master is latest Tamil song sung by Thalapathy Vijay and Anirudh Ravichander. Kutti Story song lyrics are written by Arunraja Kamaraj and music given by Anirudh Ravichander.

Kutti Story Song Detail

  • Song Name: Kutti Story
  • Album: Master (2020)
  • Singer(s): Anirudh Ravichander, Vijay
  • Lyrics Writer(s): Arunraja Kamaraj
  • Music Director(s): Anirudh Ravichander
  • Music Video Features: Vijay, Vijay Sethupathi, Andrea Jeremiah
  • Record Label: (P) 2020 Sony Music Entertainment India Pvt. Ltd.



MASTER MOVIE | KUTTI STORY FULL SONG LYRICS

Let me sing a kutti story
Pay attention, listen to me

Ennana English
Just listen bro

Let me sing a kutti story
Pay attention, listen to me
If you want take it rr else venam tension
Leave it baby
Life is very short nanba
Always be happy

Palavida problems will come and go
Konjam chill panu maapi

Together man

Let me sing a kutti story
Pay attention, listen to me
If you want take it rr else venam tension
Leave it baby
Life is very short nanba
Always be happy

Design design aa
Problems will come and go
Konjam chill panu maapi
No tension baby!

Speed’aa pona gavanam must
Slow’aa pona steady’um must
Anger always misery baby

Friends’ah ninna powerful maapi
Haters are gonna hate but ignore calmly
Negativity ellam thalli vei baby
Focus on what you dream and dont worry maapi
Postivity unna lift pannu baby

Life is very short nanba
Always be happy

Very many problems will come and go
Konjam chill pannu maapi

Students!

Let me sing a kutti story
Pay attention, listen to me
If you want take it rr else venam tension
Leave it baby
Life is very short nanba
Always be happy

Design design aa
Problems will come and go
Konjam chill panu maapi
No tension baby!

Hardwork venum
Smart work venum
Self motivation athu needhane
Education venum
Dedication venum
Self valuation adha panni paaren
Don’t be the person spreading haterd maapi
Pinnadi pesuradhu rombha crappy

Always be polite and just dont be nasty
You will be the reason to make someone happy
Life is very short nanba
Always be happy

Palavida problems will come and go
Konjam chill panu maapi

One last time

Let me sing a kutti story
Pay attention, listen to me
If you want take it rr else venam tension
Leave it baby
Life is very short nanba
Always be happy

Design design aa
Problems will come and go
Konjam chill panu maapi

That was my kutty story
How was my kutty story
That was my kutty story
How was my kutty story

Just awesome na
No tension baby!


லேட் மீ சிங் எ குட்டி ஸ்டோரி
ப்யே அட்டேன்ஷன் லிஸ்ட்டேன் டு மீ 

என்ன-ந இங்கிலீஷு

ஜஸ்ட் லிஸ்ட்டேன் ப்ரோ

லேட் மீ சிங் எ குட்டி ஸ்டோரி
ப்யே அட்டேன்ஷன் லிஸ்ட்டேன் டு மீ

இப் யு வாண்ட் டேக் இட்
ஆர் எல்ஸ் வேணாம் டென்ஷன்
லீவ் இட் பேபி

லைப் ஸ் வெரி ஷார்ட் நண்பா
ஆல்வேய்ஸ் பி ஹாப்பி

பலவித ப்ராப்லம்ஸ் வில்
கம் அண்ட் கோ
கொஞ்சம் சில் பண்ணு மாப்பி

டுகெதர் மேன்

லேட் மீ சிங் எ குட்டி ஸ்டோரி
ப்யே அட்டேன்ஷன் லிஸ்ட்டேன் டு மீ

இப் யு வாண்ட் டேக் இட்
ஆர் எல்ஸ் வேணாம் டென்ஷன்
லீவ் இட் பேபி

லைப் ஸ் வெரி ஷார்ட் நண்பா
ஆல்வேய்ஸ் பி ஹாப்பி

டிசைன் டிசைன்ஹ
ப்ராப்லம்ஸ் வில் கம் அண்ட் கோ
கொஞ்சம் சில் பண்ணு மாப்பி

நோ டென்ஷன் பேபி

ஸ்பீடா போன கவனம் மஸ்ட்டு
ஸ்லோவா போனா ஸ்டெடியும் மஸ்ட்டு
அங்கர் ஆல்வேய்ஸ் மிசேரி பேபி

ஃப்ரேஎண்டாஸ் நின்னா பவ்ர்பியுல் மாப்பி
ஹாட்டர்ஸ் ஆர் கொன்ன ஹாட் பட் இக்னோர் கால்ம்லி

நெகடிவிட்டி எல்லாம் தள்ளி வை பேபி
ஃபோகிஸ் ஆன் வாட் யு ட்ரீம்
அண்ட் டோன்ட் ஒர்ரி மாப்பி
பாஸ்ட்டிவிட்டி உன்ன லிப்ட் பண்ணும் பேபி

லைப் ஸ் வெரி ஷார்ட் நண்பா
ஆல்வேய்ஸ் பி ஹாப்பி

வெரி மெனி ப்ராப்லம்ஸ் வில் கம் அண்ட் கோ
கொஞ்சம் சில் பண்ணு மாப்பி


ஸ்டுடென்ட்ஸ் லேட் மீ சிங் எ குட்டி ஸ்டோரி
ப்யே அட்டேன்ஷன் லிஸ்ட்டேன் டு மீ

இப் யு வாண்ட் டேக் இட்
ஆர் எல்ஸ் வேணாம் டென்ஷன்
லீவ் இட் பேபி

லைப் ஸ் வெரி ஷார்ட் நண்பா
ஆல்வேய்ஸ் பி ஹாப்பி

டிசைன் டிசைன்ஹ
ப்ராப்லம்ஸ் வில் கம் அண்ட் கோ
கொஞ்சம் சில் பண்ணு மாப்பி

நோ டென்ஷன் பேபி

ஹார்டு ஒர்க்கும் வேணும்
ஸ்மார்ட் ஒர்க்கும் வேணும்
ஸெல்ப் மோட்டிவேஷன் அது நீதானே

எடுகேஷன் வேணும்
டெடிகேஷன் வேணும்
ஸெல்ப் வேலூஷன் அத பண்ணி பாரேன்

டோன்ட் பி தி பெர்சன் ஸ்ப்ரேடிங் ஹாட்டர்ட் மாப்பி
பின்னாடி பேசுறது ரொம்ப கிராப்பி

ஆல்வேய்ஸ் பி பொலைட் அண்ட் ஜஸ்ட் டோன்ட் பி நஸ்ட்டி
யு வில் பி தி ரீசன் டு மேக் சம்ஒன் ஹாப்பி

லைப் ஸ் வெரி ஷார்ட் நண்பா
ஆல்வேய்ஸ் பி ஹாப்பி

பலவித ப்ராப்லம்ஸ் வில்
கம் அண்ட் கோ
கொஞ்சம் சில் பண்ணு மாப்பி

ஒன் லாஸ்ட் டைம்

லேட் மீ சிங் எ குட்டி ஸ்டோரி
ப்யே அட்டேன்ஷன் லிஸ்ட்டேன் டு மீ

இப் யு வாண்ட் டேக் இட்
ஆர் எல்ஸ் வேணாம் டென்ஷன்
லீவ் இட் பேபி

லைப் ஸ் வெரி ஷார்ட் நண்பா
ஆல்வேய்ஸ் பி ஹாப்பி

டிசைன் டிசைன்ஹ
ப்ராப்லம்ஸ் வில் கம் அண்ட் கோ
கொஞ்சம் சில் பண்ணு மாப்பி

தட் வாஸ் மை குட்டி ஸ்டோரி
ஹொவ் வாஸ் மை குட்டி ஸ்டோரி
தட் வாஸ் மை குட்டி ஸ்டோரி
ஹொவ் வாஸ் மை குட்டி ஸ்டோரி

ஜஸ்ட் அவ்ஷாம்-ந


This is the end of Kutti Story song lyrics. If you find any mistake in lyrics of Kutti story song, please send correct lyrics using contact us form.
Thank you

Watch Kutti Story Lyrics song Video Song here:-



Oru Kutti Kathai - Kutti Story Song Lyrics from movie Master. Oru Kutti Kathai - Kutti Story song sung by Vijay, Anirudh Ravichander. Oru Kutti Kathai - Kutti Story Song Composed by Anirudh Ravichander. Oru Kutti Kathai - Kutti Story Song Lyrics was Penned by Arunraja Kamaraj. Master movie cast Vijay, Vijay Sethupathi, Malavika Mohanan, Andrea Jeremiah in the lead role actor and actress. Master movie released on 2020
Reactions

Post a Comment

0 Comments